vrijdag 4 oktober 2013

New stores!

Nederland is niet meer een klein landje en dat hebben de grotere mode ketens ook gemerkt. Zo komen er een paar winkel in Nederland waar ik super blij mee ben! Maar eerste te beginnen met een paar nieuwe winkels in hartje Haarlem. Zo is er afgelopen zomer een Zara geopend. Wat is de winkel mooi geworden! Het is echt Zara. Niet meer naar Amsterdam of naar Alkmaar om even de nieuwe collectie te kunnen bekijken!


Maar dat was niet het enige wat er dan eindelijk in Haarlem zit. Want Starbucks komt ook deze kant op! Ze zijn van de zomer begonnen met de bouw bij het station. De opening is in November dus nog maar 1,5 maandjes wachten en dan kan ik lekker elke dag koffie gaan halen. Wat een heerlijkheid! Ik kan echt niet wachten tot het eindelijk in Haarlem zit!


En dat de winkels die allemaal in Nederland komen. Zo komen er nog 6 Primark filialen bij. Dat is dan het plan. Deze komen voor zover ze weten in Arnhem en Enschede. De andere steden zijn nog onduidelijk. Wat een heerlijkheid toch! Dat Primark niet een goede winkel is weten we allemaal. Maar het blijft toch te verleidelijk om niet meer te shoppen bij deze goedkope winkel. Maar af en toe nadenken waar je kleding vandaan komt mag ook. Maar je moet er niet te veel bij stil staan, je kan in je eentje niets veranderen aan de situatie.




Dan komen er in Amsterdam nog een paar winkels die voor het eerst in Nederland komen! Dit zijn Forever 21 en Urban Outfitters. Wanneer de opening is, is nog niet bekend. Urban Outfitters gaat net zoals de Forever 21 heel groot worden. Deze heeft 3 verdiepingen met in totaal een oppervlak van 1000 m². Groot dus. Urban Outfitters heeft een hele eigen stijl maar je vind er altijd wel iets leuk! Dus een kijkje nemen is zeker de moeite waard! (Neem ook een kijkje bij de jongens afdeling, wat hebben ze daar leuke sweaters!!)




Hetzelfde geldt voor de Forever 21. Een geweldige winkel met zoveel keus!
Veel van de Nederlanders vind het super, zoals ik. Maar veel vinden het ook jammer. En dat begrijp ik goed. Als je kleding had van een van deze winkels was je als snel uniek. Als de winkel in Amsterdam zitten loopt snel iedereen ermee en dan moet je weer een nieuwe winkel zoeken als je uniek wilt blijven. Maar van mij mogen de winkels komen, graag zelfs!

Welke winkel mist volgens jou nog in Nederland?

1 opmerking:

  1. Welke winkel mist in nederland? De Sephora die potverdrie weg is gegaan :(

    BeantwoordenVerwijderen